کفپوش پی وی سی چیست؟

 کفپوش پی وی سی چیست؟

کفپوش پی وی سی چیست

کفپوش پی وی سی چیست

پوشاننده‌های کف امروز از تنوع متریال، طرح و ابعاد گوناگونی برخوردارند. اغلب در گذشته ترجیح می‌دادند که از سرامیک، کاشی و پارکت برای فرش کردن کف منزل، سرویس بهداشتی و محیط‌های اداری و صنعتی استفاده کنند. اما همانطور که می‌دانید این محصولات هریک محدودیت‌های مصرفی دارند و مثلا نمی‌توان در کارگاه از سرامیک استفاده کرد چراکه در اثر ضربه خوردن دچار آسیب می‌شود.

به همین علت می‌خواهیم در این قسمت محصول جدید و کاربردی‌تری را به شما معرفی کنیم، کفپوش پی وی سی. در این قسمت خواهید فهمید که ویژگی‌های کفپوش پی وی سی چیست و از آن می‌توان برای مفروش کردن چه محیط‌هایی استفاده کرد. با مطالعه اطلاعات زیر می‌توانید به راحتی نسبت به خرید یا عدم خرید کفپوش پی وی سی تصمیم بگیرید.

کفپوش پی وی سی چیست؟

همانطور که می‌توان از نام این محصول حدس زد این کالا یا مصالح ساختمانی یکی از انواع پوشاننده‌های کف ساختمان یا منزل، محیط‌های اداری و صنعتی بشمار می‌رود. برخلاف پارکت لمینت، کفپوش پی وی سی از انعطاف و حالت ارتجاعی بسیار خوبی برخوردار است. از مزایای این محصولی کاملا مهندسی شده این است که می‌توانیم از آن در هر محیطی استفاده کنیم. حتی در محیط‌های با رطوبت بالا مثل سرویس بهداشت.

این محصول را در بازار می‌توان با نام انگلیسی Polyvinyl Chloride پیدا کرد که در طرح‌ها، ضخامت و ابعاد گوناگون عرضه می‌شود. کفپوش پی وی سی به لحاظ جنس نیز تنوع خوبی دارد و می‌توانیم از انواع آن برای مصرف در محیط‌های بخصوص استفاده کنیم.

کفپوش پی وی سی از چه چیزی بدست آمده؟

برای ساخت کفپوش پی وی سی از نوعی پلیمر بدست آمده از ترکیبات نفتی استفاده می‌کنند. این پلیمر شبیه به پلاستیک است، مقاومت بالایی دارد، زیباست و انعطاف پذیر است. درضمن در ترکیبات پی وی سی، هیدروژن، کلر و کربن نیز وجود دارد که با چند لایه دکوراتیو و فیبر ادغام شده‌اند. خوب است بدانید که هر یک از لایه‌های یاد شده خاصیت، مقاومت و کاربرد خاص خود را دارند.

زیر سازی چمن مصنوعی چگونه انجام می‌شود؟
خواندن

اصلی‌ترین ماده این کفپوش پلاستیک منعطف است. از آنجایی که در ترکیبات این محصول هیچگونه چوب یا مشتقات چوبی وجود ندارد، در برابر رطوبت بسیار مقاوم است. به همین علت می‌توانید از آن برای فرش کردن یا کفپوش کردن محیط‌های با احتمال ریختن آب و مایعات مثل توالت و آشپزخانه نیز استفاده کنید.

انواع کفپوش پی وی سی

کفپوش پی وی سی به دو صورت تولید می‌شود و به مصرف می‌رسد:

  • کفپوش پی وی سی رولی
  • کفپوش پی وی سی تایلی

این دو محصول هریک ضخامت‌های متفاوتی دارند و می‌توان از هر دو برای محیط‌های مختلفی استفاده کرد.

 

پی وی سی از چند لایه تشکیل شده

بصورت کلی محصول کفپوش پی وی سی از سه لایه مجرا بدست می‌آید. دو لایه زیرین از پی وی سی و پلاستیک است. این دو لایه وظیفه افزایش مقاومت داخلی کفپوش را برعهده دارند. مقاومت این دو لایه براساس ترکیباتی که در تولید محصول بکار می‌رود متفاوت است و کاربردهای متفاوتی نیز دارند. مثلا برخی از آن جهت استفاده در کارخانه مناسب هستند و برخی برای مصارف خانگی.

لایه سوم کفپوش پی وی سی یا لایه رویی آن بسیار ظریف است و نمی‌توان با چشم جدایی آن با لایه میانی را تشخیص داد. لایه رویی کفپوش پی وی سی حدودا چند میکرون ضخامت دارد.

ویژگی‌های لایه‌های کفپوش پی وی سی

  • لایه محافظ: این لایه دوام و استحکام کفپوش را افزایش می‌دهد. دو نوع ساده و عاجدار دارد. لایه‌های محافظ عاج دار دارای سطحی با برجستگی‌های ریز است. بنابراین پس از نصب راه رفتن روی آن آسان خواهد بود و هیچگونه لغزندگی ایجاد نمی‌کند. ظاهر برجستگی‌ها یکنواخت نیست و مصنوعی به نظر نمی‌رسد. نمونه آن طرح گرانیت است که از محبوبیت زیادی برخوردار است.
  • محافظ ساده: این محصول هیچگونه برجستگی ندارد، ولی شباهت به چوب و پارکت دارد. روی آن نیز یک لایه سفت و متراکم کشیده شده است. این لایه سبب می‌شود که سطح کار به همان صورت که نصب شده باقی بماند و درز بین تایل‌ها باز نشوند.
  • لایه دکوراتیو: این لایه همانطور که از نامش پیداست برای زیباتر شدن محصول بکار می‌رود. ضخامت خیلی کمی در حدود 12 میکرون دارد. تمام این لایه‌ها هستند که کیفیت کفپوش را تعیین می‌کنند. خوب است بدانید که هر کدام این لایه‌های دوام و مقاومت محصول را بیشتر می‌کنند.
مزایای دستگاه روئینگ
خواندن

انواع کفپوش پی وی سی

کفپوش‌های را به طور کلی می‌توان به دو دسته جدا کرد:

  • به لحاظ جنس

به لحاظ جنس کفپوش‌های پی وی سی به دو نوع تایلی و رولی تقسیم می‌شوند. کفپوش‌های تایلی موکتی هستند و تمام فضا را پر می‌کنند، این کفپوش اصلا برش نمی‌خورد. اما کفپوش رولی یک تیکه است و ضخامت کمتر نسبت به کفپوش تایلی دارد.

بعد از نصب کفپوش رولی هیچگونه درزی باقی نمی‌ماند و این یکی از امتیازات این محصول بشمار می‌رود. برای نظافت آن دچار دردسر نمی‌شوید و نیاز نیست نگران نفوذ رطوبت به داخل درزها باشید. این محصول معمولا به دلیل دوام و مقاومت بالا برای کف مراکز بیمارستانی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کفپوش تایلی دیگر نوع کفپوش پی وی سی است و شباهت زیادی به لمینت‌های پارکت دارد، چراکه تیکه تیکه است. ضخامت کفپوش تایلی در حداقل‌تری حد ممکن 2 میلی متر است. مزیت استفاده از کفپوش تایلی این است که می‌توان بخش‌های آسیب دیده را جدا و یک تیکه سالم را جایگزین کرد. توصیه می‌کنیم هنگام خرید کفپوش پی وی سی تایلی چند تایل اضافه خریداری کنید تا در صورت خرابی مشکل یافتن نمونه مشابه را نداشته باشید.

  • به لحاظ ضخامت

کفپوش‌های وی پی سی به لحاظ ضخامت به دو نوع 2 و 3 میلی‌متری تقسیم می‌شوند. بیشتر کفپوش‌هایی که می‌توان در بازار پیدا کرد با ضخامت 2 میل هستند چراکه کفپوش‌های با ضخامت 3 میلی متری برای مصارف صنعتی و کارگاهی کاربرد دارند و فروششان پایین است. در ضمن باید درنظر بگیرید که قیمت کفپوش بسیار بیشتر است.

ضخامت بیشتر محصول به معنای سطح مقاومت بیشتر و تحمل وزن بالاتر است. از این محصول برای کفپوش شدن انبارها و پارکینگ‌های عمومی نیز استفاده می‌کنند.

کفپوش پلی یورتان ورزشی
خواندن

مزیت‌های کفپوش پی وی سی

  • شستشوی راحت
  • دفع کننده الکتریسیته ساکنچ
  • دوام و مقاومت بالایی دارد
  • منعطف است
  • عایق صوت و دما است
  • نصب آن راحت است

معایب کفپوش پی وی سی

  • دوست دار محیط زیست نیست
  • حاوی مواد شیمیایی آلی فرار است

شما برای خرید انواع تجهیزات ورزشی و کفپوش می توانید از فروشگاه آنلاین پالس اسپرت استفاده کنید.
برای ورود به فروشگاه کلیک کنید.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

پالس اسپرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *