معرفی انواع سازه کراس‌فیت

 معرفی انواع سازه کراس‌فیت

معرفی انواع سازه کراس‌فیت

معرفی انواع سازه کراس‌فیت

دستگاه کراس فیت یا همان سازه کراس یک دستگاه بدنسازی چند کاره است و بخش‌های متفاوتی برای انجام حرکات مختلف دارد. طراحی دستگاه کراس می‌تواند بسته به اندازه باشگاه شما باشد و طبق خواسته شما می‌تواند حجم کمی از باشگاه را درگیر کند.

هر چند شما بخش‌های مختلف سازه کراس را می‌توانید را شما می‌توانید خریداری کنید. اما این نکته را در نظر بگیرید که در صورت این تصمیم شما باید هزینه بیشتری را خرج کنید. همچنین حجم بیشتری از فضا باشگاه را باید درگیر این لوازم کنید در صورتی که تمام این لوازم را می‌توانید در سازه کراس به اندازه دلخواه خود داشته باشید.

نردبان معکوس، هالتر بار، درتی بار، خرک اسکوات، کیسه بوکس، جای بتل روپ، جای کش تی آر ایکس، قابلیت افزودن مدیسن تارگت و لند ماین و بسیاری از وسایل دیگر… جزئی از دستگاه سازه کراس هستند.

سازه کراس فیت چیست؟

وقتی وارد برخی باشگاه می‌شوید تعداد دستگاه‌ها آنقدر زیاد است که ممکن است گیج شوید. یا آنقدر دستگاه‌ها به هم نزدیک هستند که نمی‌توانید فاصله خصوصی خود را با دیگر افراد حاضر در باشگاه رعایت کنید. زیاد بودن وسایل هم برای کسانی که باشگاه می‌روند سخت است و هم برای صاحب باشگاه هزینه زیادی دارد. زیرا هر چه می‌گذرد، تعداد وسایل باشگاه زیادتر می‌شود و هزینه‌ها سنگین‌ترو از طرفی فضای باشگاه ممکن است محدود باشد.

بنابراین عاقلانه‌ترین راه خرید یک سازه کراس است. سازه کراس یک دستگاه بدنسازی چند کاره است که شما با خرید آن می‌توانید دستگاه‌های زیادی را با آن جایگزین کنید و هم دیگر هزینه اضافی جهت خرید دستگاه‌ها زیاد ندهید و هم فضای باشگاه خود را زیادی درگیر نکنید.

چمن مصنوعی تزئینی و کاربرد آن
خواندن

سازه کراس یک چهارچوب فلزی است که تجهیزات فلزی بر روی آن قرار دارد. نکته مثبت دیگر سازه کراس علاوه بر کم کردن هزینه و کم حجم بودن آن، این است که از سازه کراس ابعاد مختلفی وجود دارد. و شما می‌توانید یک سازه کراس مناسب با فضای باشگاه خود بخرید همچنین تجهیزات این دستگاه نیز دارای ابعاد مختلف هستند که شما می‌توانید با توجه به فضای باشگاه خود آن را انتخاب کنید.

تجهیزات قابل نصب بر روی سازه کراس

تجهیزاتی هستند که می‌توان بر روی سازه کراس نصب کرد و همراه با آن استفاده کرد. مهمترین آنها عبارتند از:

  • تی ار ایکس
  • نردبان کراس فیت
  • بارفیکس
  • حلقه‌ی بتل روپ
  • مقر هالتر
  • پارالل
  • سالامون لدر (نردبان ماهی)
  • پک بورد نردبان صعود

و….

انواع سازه کراس

سازه کراس انواع مختلفی دارد که در زیر آمده :

  1. دیواری

2.طولی

  1. 360

۴.TRX (اختصاصی برای تمرین‌های ورزش تی آر ایکس)

بخش‌های مختلف سازه کراس‌فیت

همانطور که در ابتدا مقاله اشاره شد سازه کراس برای جایگزینی چندین دستگاه بدنسازی است و از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. در ادامه ما بخش‌های مختلف این دستگاه را با هم بررسی می‌کنیم.

۱. سازه‌ی کراس‌فیت

این بخش از دستگاه از دسته ابزارهای کراس فیت مادر حساب می‌شود و معرفی نمادی این روش است. یک سازه کراس دارای ابزار و گزینه‌های زیادی است. اما ما به طور کلی چند ابزار اصلی این بخش را در ادامه نام می‌بریم:

بدنه اصلی سازه ی کراس‌فیت

  • لند ماین
  • استند قرار گیری جای هالتر
  • نردبان معکوس
  • مانکی بار
  • مدیسن تارگت
  • پارالل
  • جای بتل روپ
  1. دار حلقه

یکی دیگر از بخش‌های این دستگاه مربوط به ورزش ژیمناستیک می‌باشد و قسمت دار حلقه مخصوص این ورزش است. حرکت ماسل آپ یعنی از مهم‌ترین حرکات ورزشکارات ژیمناستیک است که با استفاده از این بخش قابل اجراست. بنابراین اگر ژیمناستیک کار هستید و دوست دارید در کار خود بیشرفت کنید هنگامی که به باشگاه می‌روید حتما از قسمت دار حلقه سازه کراس استفاده کنید.

  1. پلیت کراس فیت:

این بخش از سازه کراس مخصوص وزنه‌برداری است. در واقع پلیت کراس فیت همان صفحات وزنه‌ هستند که در وزنه‌برداری استفاده می‌شود.

تاریخچه تردمیل و انواع آن
خواندن

این صفحات مخصوص وزنه‌‌برداری کاملا با صفحات بدنسازی متفاوت‌اند. صفحات بدنسازی با زمین خوردن می‌شکنند. اما صفحات پلیت کراس فیت طراحی فوق‌العاده‌ای دارند و بسیار مستحکم و قوی هستند و به هیچ وجه با زمین خوردن دچار آسیب نمی‌شوند.

4.جامپ باکس:

جامپ باکس از ابزارهای بسیار مهم این ورزش است که بعد انفجاری و آمادگی پرشی تمرین را براورده می‌کند.

  1. روئینگ

دستگاه روئینگ یا قایقرانی که کل ماهیچه‌های بدن را درگیر می‌کند و سبب عضله‌سازی و تقویت ماهیچه‌های بدن می‌شود. طراحی این دستگاه ممکن است متفاوت باشد اما در هر حال شکل انجام دادن آن مانند پارو زدن در قایق است. این بخش شاید جذاب‌ترین بخش سازه کراس باشد. شما دیگر نیازی نیست هزینه زیادی بابت یک دستگاه روئینگ پرداخت کنید. بلکه با خرید یک سازه کراس فیت علاوه بر تعداد زیادی از دستگاه‌های باشگاه، دستگاه روئینگ هم خواهید داشت. دستگاه روئینگ در باشگاه‌ها بسیار کمیاب بوده اما شما با خرید سازه کراس می‌توانید یک نمونه آن را در باشگاه خود داشته باشید.

قیمت سازه کراس

یکی از نکات مثبت سازه کراس فیت این است که شما می‌توانید با توجه به فضای باشگاه خود اندازه دلخواه از این وسیله را انتخاب کنید. این موضوع واضح و مبرهن است که ابعاد مختلف سازه کراس قیمت‌های مختلفی دارد. اما شاید برای شما سوال باشد که اما قیمت سازه کراس معمولا چگونه محسابه می‌شود؟

معمولا قیمت سازه کراس فیت بر اساس متر مربع اشغال زمین محاسبه می‌شود. برخی از جاها به صورت سفارشی دو بعدی یا سه بعدی دستگاه را برای شما طراحی می‌کنند. قیمت‌های متر مربع بسته به شهر و منطقه سکونت شما و جنس سازه کراس فیت متغیر است.

پارکت لمینت
خواندن

تفاوت سازه کراس فیت باشگاهی و خانگی

مشخصات مورد نیاز شما دارای ویژگی های خاص است که در این مقاله به آن میپردازیم:

  1. سازه کراس‌فیت باشگاهی

این نوع سازه‌ها از نوع سازه‌های خانگی بسیار سنگین‌تر، بزرگ‌تر هستند و ارتفاع بسیار بلندتری دارند. زیرا مشخصا سقف باشگاه از سقف خانه بسیار بلند‌تر است. بنابراین این دسگاه نسبت به نمونه‌های خانگی چالش بیشتری دارد. ممکن است این دستگاه نسبت به نمونه خانگی‌ هم ابزارها و تجهیزات بیشتری داشته باشد. خرید سازه کراس فیت باشگاه هم هزینه کمتری برای صاحب باشگاه دارد و هم فضای بیشتری در باشگاه برای ورزشکاران ایجاد می‌کند.

  1. سازه کراسفیت خانگی

مشخصا فضای خانه بسیار کوچک‌تر از فضای باشگاه است. بنابراین سازه‌های کراس خانگی نسبت به نوع باشگاهی کوچک‌تر هستند و ارتفاع کمتری دارند. همچنین به خاطر سهولت جا‌به‌جایی در خانه بسیار سبک‌تر هستند. هدف این سازه‌ها این است که شما بتوانید یک باشگاه کوچک خانگی داشته باشید تا در خانه نیز بتوانید عضله و ماهیچه‌های خود را قوی کنید.

شما برای خرید انواع تجهیزات ورزشی و کفپوش می توانید از فروشگاه آنلاین پالس اسپرت استفاده کنید.
برای ورود به فروشگاه کلیک کنید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

پالس اسپرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *